De woningen

Watersnip, Blauwborst en Kuifmees. Deze woningtypes passen helemaal in de groene omgeving. De 30 rug-aan-rug woningen zijn duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling. Bij alle woningen geniet je van de groene en kindvriendelijke omgeving en zit je heerlijk op je eigen terras. Van een mooie hoekwoning tot een comfortabele tussenwoning. Alle woningen zijn compleet met keuken en badkamer en hebben twee slaapkamers. En wat te denken van een eigen parkeerplek in de stallinggarage? Jij maakt jouw woning uniek door enkele woonwensen toe te passen. Welk type past bij jou?

Onder de situatiekaart lees je meer over de woningen.

Type Watersnip

Rijwoning 82 m2

De Watersnip is een fijne rijwoning en zie je op verschillende plekken in het plan terug. De woning is voorzien van een complete hoekkeuken. Via de tuindeur in de woonkamer loop je zo je terras op en geniet je van de fijne zon. Op de verdieping beschik je over twee slaapkamers.

Type Blauwborst

Hoekwoning 74 m2

Inclusief 2 parkeerplekken

Deze prachtige hoekwoning kent twee varianten in terrasindeling. Bouwnummers 5, 16 en 26 beschikken namelijk over een hoekterras en de andere drie bouwnummers hebben een recht terras. De ramen op de hoek zorgen voor extra lichtinval in de woning. Hoe fijn is dat!

Type Kuifmees

Hoekwoning 82 m2

Inclusief 2 parkeerplekken

Ben je op zoek naar een bijzondere woning. Kies dan voor woningtype Kuifmees. Deze hoekwoning lijkt qua indeling op het andere type hoekwoning, maar is met 82 m2 net wat royaler. Ook hier beschik je over een eigen terras waar je heerlijk geniet van het zonnetje. Kijk snel naar alle voordelen.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken