Bosgaarde wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. De veelzijdige natuur ligt hier binnen handbereik. Daarnaast ben je binnen tien minuten fietsen in het gezellige centrum van Zeist. Nog dichter bij huis vind je het winkelcentrum waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Kortom, Bosgaarde is centraal en bovendien uniek gelegen.

Wijkvernieuwing Kerckebosch Zeist

De gemeente Zeist en woningbouwcorporatie Woongoed Zeist werken samen met projectontwikkelaars zoals Trebbe aan het levensloopgeschikt maken van deze wijk. Nieuwe of verbeterde voorzieningen komen in een bosrijke wijk waarin 1000 woningen in verschillende prijsklassen en types worden ontwikkeld, waaronder 58 prachtige vrije kavels. Voor de uitvoering van de plannen richtten de gemeente en Woongoed Zeist de Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) op. Meer over de ontwikkelingen in Kerckebosch: www.kerckeboschzeist.nl   

Groene omgeving

Je raakt niet uitgekeken. Iedere keer ontdek je in deze omgeving weer een nieuw stukje natuur. Heidestein en landgoed Bornia bieden verschillende wandelroutes door de afwisselende bossen en uitgestrekte heidevelden met Drentse heideschapen en historische landgoederen. En wat te denken van Natuurspeelbos De Boswerf. Lekker ravotten in de natuur. Maar ook in het Zeisterbos is genoeg te beleven. Ben je na een fijne wandeling toe aan een goede kop koffie of verse muntthee? Strijk neer op een van de gezellige terrassen die je onderweg ongetwijfeld tegen komt.

Slotstad Zeist

Zeist heeft een centrale ligging in Nederland. Het is een prachtige historische plaats en wordt ook wel Slotstad genoemd vanwege het kasteel. Het centrum is levendig door het gezellige winkelgebied met veel horeca en terrassen. Loop door het historische centrum waar vroeger de tramlijn van de Slotlaan naar Slot Zeist liep. Duik in een van de speciaalzaken op zoek naar dat ene unieke cadeau. Winkel naar hartenlust en geniet van het lekkere eten in een van de vele restaurantjes. Ontdek Zeist en vind op de meest onverwachte plekken een winkel, een restaurant of een terras.

In de buurt

In de wijk Kerckebosch ligt een levendig winkelcentrum waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Spring op je fiets en binnen twee minuten ben je er. Je vindt er een grote supermarkt, drogist, slagerij, vishandel, bloemist en nog zoveel meer. Voor je kinderen kies je uit meerdere scholen in deze wijk. Binnenbos is een veelzijdige ontmoetingsplek waar je het wijkservicepunt en gezondheidscentrum vindt, maar ook een muziekschool en sportzalen. En nog een voordeel, Kerckebosch is goed bereikbaar door de nabijheid van het treinstation Driebergen-Zeist, bushaltes en de oprit naar de A12 of de A28.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken