Groen wonen in Bosgaarde

Bosgaarde is een toekomstbestendig plan met een bijzonder duurzaam thema. De gezamenlijke openbare ruimte houdt rekening met de steeds drogere zomers. De woningen zijn gasloos en worden gebouwd met duurzame materialen. Het slimme energieconcept is gericht op het voorkomen en verduurzamen van energiegebruik. En dat is nog niet alles. Er is ook plaats voor moderne mobiliteit.

Energieconcept

De woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van een luchtwater warmtepomp. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor de opwekking van elektra. Dit betekent lage energielasten voor jou. Daarnaast heeft de woning vloerverwarming. Dat is pas comfortabel wonen!

Groen wonen

De gezamenlijke groene omgeving draagt bij aan de biodiversiteit en is goed voor de waterafvoer. En bovenal prachtig om te zien! Met diverse beplanting, bomen, hoogteverschillen en wandelpaden is dit een verlengstuk van jouw tuin. Het concept inrichtingsplan is vanaf de start verkoop beschikbaar onder downloads. Het onderhoud wordt geregeld via de Vereniging van Eigenaren.

We Drive Solar

Heb je geen auto of heeft je partner de auto mee? Geen probleem, neem één van de twee deelauto’s mee! Je krijgt namelijk een 3-jarig proefabonnement cadeau bij aankoop van een woning in Bosgaarde. Je regelt dit eenvoudig met de app. Zo ben je overal dichtbij.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken